PRODUK

TENTANG US

PROFIL COMPANY

    about-img

Longkou Haiyuan Plastik Mesin Co, Ltd didegaké ing taun 1999 minangka produsen profesional kanggo ngasilake kothak panganan cepet kanthi lengkap (produk pakai) PS kanthi lengkap, tray penyerap busa busa PSP (nganggo bolongan), mesin penyemprot lapisan busa busa PSP, kain busa EPE Garis extrusion (Mutiara katun), mesin pembuatan net foam, peralatan papan KT, Mesin Laminating, mesin pembentuk vakum energi, Mesin daur ulang, dll.

BALITA

Haiyuan Machinery Company

Perusahaan Mesin Haiyuan

Produk kita entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan amarga layanan sawise-sales lan teknologi debugging sing apik.

The wide use of disposable foamed tableware
Dadi angel kanggo ngilangi pembuangan ...
Customer satisfaction is our motivation
Longkou Haiyuan Plastik Mesin Co, Ltd ...