Babagan Kita

Longkou Haiyuan Plastik Mesin Co, Ltd didegaké ing taun 1999 minangka produsen profesional kanggo ngasilake kothak panganan cepet kanthi otomatis PS (produk pakai buang), tray penyerap busa busa (PS) nganggo mesin, baris penyemperitan busa busa PSP, tisu busa EPE Garis extrusion (Mutiara katun), mesin gaweyan net foam, peralatan papan KT, Mesin Laminating, mesin pembentuk vakum energi, Mesin daur ulang, dll. Produk banget disambut dening pasar domestik kalebu luwih saka puluhan propinsi lan kutha lan diekspor menyang negara manca ing saindenging jagad. Produk kita entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan amarga layanan sawise-sales lan teknologi debugging sing apik.

Perusahaan kita duwe tanduran debugging produk, tanduran pangembangan produk, lan tanduran latihan. Barisan produksi bisa ngasilake produk: lembar busa PSP, kothak panganan cepet, kotak busa, piring akuatik, piring pasar raya, piring roti, tray daging sing nyerep, jambon siling palsu , tray anggur, tray endhog lan produk liyane.Praktur pesenan order, bisa nampa latihan teknis gratis.

Sugeng rawuh para pelanggan ing omah lan luar negeri kanggo ngunjungi Perusahaan Mesin Haiyuan kanggo nggawe kerjasama sing ramah jangka panjang.

Budaya

Konsep bisnis

Pemasaran sing berorientasi ing pasar

Dhaptar layanan
Wong sing luwih dhisik, kualitase dhisik, layanan pertama, ngupayakake keagamaan.

Filsafat manajemen
Manajemen kelas pertama perusahaan kelas manajemen nuli lan nggawe keuntungan

Semangat perusahaan
Manunggal lan kewirausahaan, kejujuran lan perintis, inovasi lan pangembangan umum

zer-1

Wisata Pabrik

a5
a2
a1