Boten damel mesin tray

Keterangan Singkat:

Tray sing nggawe mesin integrasi nggawe, nggawe bolongan kanthi serentak, uga produk busa bisa metu kanthi otomatis.Iku vakum minangka formasi lan nggawe sintetik.Ia bisa digunakake kanggo ngolah kabeh jinis sheet plastik. ngetrapake pengontrol PLC lan layar tutul kanggo ngontrol programer sing digunakake. Gampang dioperasi lan nampilake otomatisasi kanthi otomatis. ...


Detail Produk

Tag Product

Tray sing nggawe mesin integrasi nggawe, nggawe bolongan kanthi serentak, uga produk busa bisa metu kanthi otomatis.Iku vakum minangka formasi lan nggawe sintetik.Ia bisa digunakake kanggo ngolah kabeh jinis sheet plastik. ngetrapake pengontrol PLC lan layar tutul kanggo ngontrol programer sing digunakake. Gampang dioperasi lan nampilake otomatisasi kanthi otomatis.

Paramèter

 

Unit

 

Model

YTHY-1100

YTHY-1250

YTHY-1400

Wangun wilayah

mm2

1100 × 1100

1100 × 1250

1100 × 1400

Nglereni dhuwur

mm

160

160

160

  Efisiensi produksi

Mati / S

3-4

Ukuran instalasi

m

19x6x3

21x6x3

24x6x3

Daya instalasi

kw

150

160

180

Pasokan tenaga

3 Fase 380V 50HZ 3Phase 220V 60HZ 

bdr bty


  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    KONTAK US

    PAWARTA

    SOSIAL

    • facebook
    • instagram
    • youtube
    • twitter
    • linkedin