Hubungi Kita

Longkou Haiyuan Plastik Mesin Co, Ltd

KONTAK US

PRODUKI KAMI

Longkou Haiyuan Plastik Mesin Co, Ltd didegaké ing taun 1999 minangka produsen profesional kanggo ngasilake kothak panganan cepet kanthi otomatis PS (produk pakai buang), tray penyerap busa busa (PS) nganggo mesin, baris penyemperitan busa busa PSP, tisu busa EPE Garis extrusion (Mutiara katun), mesin gaweyan net foam, peralatan papan KT, Mesin Laminating, mesin pembentuk vakum energi, Mesin daur ulang, dll.

Perusahaan kita duwe tanduran debugging produk, tanduran pangembangan produk, lan tanduran latihan. Barisan produksi bisa ngasilake produk: lembar busa PSP, kothak panganan cepet, kotak busa, piring akuatik, piring pasar raya, piring roti, tray daging sing nyerep, jambon siling palsu , tray anggur, tray endhog lan produk liyane.Praktur pesenan order, bisa nampa latihan teknis gratis.

GAMPANG TAYAK KANGGO

Ellie Shang

Ellie Shang

Amy Zou

Amy Zou

Linda Wang

Linda Wang

Amy: Whatsapp / wechat: 008613573511028

Ellie:whatsapp / wechat: 008613780912769

Linda:whatsapp / wechat: 008613853526255

Frank:whatsapp / wechat: 008615064519923

Chris :whatsapp / wechat: 008618300552829

Filsafat manajemen
Manajemen kelas pertama perusahaan kelas manajemen nuli lan nggawe keuntungan

Semangat perusahaan
Manunggal lan kewirausahaan, kejujuran lan perintis, inovasi lan pangembangan umum

PANJENENGAN ING KULIT 09.00 KE 6:00

0086-535-8618899

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita