Dobel Mbobel Dobel Lengkap mesin vakum kanthi otomatis

Keterangan Singkat:

Daya kerja kaping pindho kanthi vakum kanthi otomatis machin sing mbentuk, nglereni, nyekel lengen robot sekaligus, uga produk busa bisa metu kanthi otomatis. Wujud vakum uga wujud pers lan synthetic form.Ia bisa digunakake kanggo ngolah kabeh jinis sheet plastik. Iku nganggo kontrol PLC lan layar tutul kanggo ngontrol program kerja. Gampang operate lan fitur dhuwur ...


Detail Produk

Tag Product

Daya kerja kaping pindho kanthi vakum kanthi otomatis machin sing mbentuk, nglereni, nyekel lengen robot sekaligus, uga produk busa bisa metu kanthi otomatis. Wujud vakum uga wujud pers lan synthetic form.Ia bisa digunakake kanggo ngolah kabeh jinis sheet plastik. Iku nganggo kontrol PLC lan layar tutul kanggo ngontrol program kerja. Gampang kanggo operate lan nampilake otomatisasi kanthi otomatis.

 

Paramèter

Unit

Model

YTHY-1100

YTHY-1250

YTHY-1400

 

Wangun wilayah

mm2

1100 × 1100

1100 × 1250

1100 × 1400

 

Nglereni dhuwur

mm

160

160

160

    

Efisiensi produksi

Mati / S

3-4

 

Ukuran instalasi

m

19x6x3

21x6x3

24x6x3

 

Daya instalasi

kw

150

160

180

 

Pasokan tenaga

380V 50HZ 3 Fase 380V 50HZ /

/ 220V 60HZ 3Phase 220V 60HZ

bty bty


Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

KONTAK US

PAWARTA

SOSIAL

  • facebook
  • instagram
  • youtube
  • twitter
  • linkedin