Garis Produksi Kain EPE Foam

Keterangan Singkat:

Kain busa EPE sing diarani katun mutiara, digawe saka poliethelin (LDPE), sawise dadi pemanasan lan plastik, busa, pendinginan, proses extrusion. Karakteristik bahan kasebut yaiku: insulasi swara, insulasi panas, kelembapan, kejut, ora beracun, ora ana bau, plastisitas apik lan sapiturute. Sampeyan bisa nggawe bahan lembar 0,5-25mm. Uga bisa nggawe kabeh jinis bahan lan bahan kemasan sawise overlying, f ...


Detail Produk

Tag Product

Kain busa EPE sing diarani katun mutiara, digawe saka poliethelin (LDPE), sawise dadi pemanasan lan plastik, busa, pendinginan, proses extrusion. Karakteristik bahan kasebut yaiku: insulasi swara, insulasi panas, kelembapan, kejut, ora beracun, ora ana bau, plastisitas apik lan sapiturute. Sampeyan bisa nggawe bahan lembar 0,5-25mm. Uga bisa nggawe kabeh jinis bahan sing ngemas lan bahan kemasan sawise overlying, nggawe film. Digunakake kanthi umum ing elektronik, komponen listrik, kerajinan, kebutuhan saben dinane, kaca, keramik, piranti rumah tangga, furnitu-re, woh lan kemasan produk liyane.

 parameter

 

Paramèter

 

Unit

 Model

HYPE-90

HYPE-105

HYPE-120

HYPE-150

HYPE-180

HYPE-200

 

Dhiameter sekrup

mm

90

105

120

150

180

200

 

Meneng L: D

 

55 : 1

 

Kekandelan

mm

0.5-3.5

0,5-6

0,8-8

2-12

4-18

4-25

 

Jembar

mm

1000-1500

1000-1600

1000-1800

1000-1800

1000-2000

1000-2000

 

Tingkat foaming

 

20-50

 

Daya instalasi

kw

100

120

150

220

300

350

 

Kecepatan meneng

r / min

20-65

 

Ukuran instalasi

m

22 × 2,5 × 2,3

24 × 2,5 × 2,3

25 × 2,5 × 2,3

30 × 2,5 × 2,3

33 × 2,5 × 2,5

37 × 2,8 × 3

 

Bobot instalasi

t

6

7

9

11

14

16

bdr cof


  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    KONTAK US

    PAWARTA

    SOSIAL

    • facebook
    • instagram
    • youtube
    • twitter
    • linkedin