Garis Pipa Extrusion EPE / Garis / Penyempitan Net

Keterangan Singkat:

Pipa busa busa iku jinis bahan foaming anyar lan digunakake kanthi digunakake ing instalasi plpeline kondisioner udara, insulasi panas, pengawal dolanan, papan rekreasi lan liya-liyane. jinis busa lan bahan hiasan, batang busa PE digunakake ing kasur musim semi, batang lan pojok sofa, kursi mobil, mburi sofa lan kain kelas ndhuwur ...


Detail Produk

Tag Product

Pipa busa busa minangka jinis foaming jinis anyar lan digunakake digunakake ing instalasi plpeline kondisioner udara, insulasi panas, pengawal dolanan, papan rekreasi lan sapiturute kanggo ngrusak, elastisitas lan pengawetan panas sing apik.

Minangka jinis jinis busa anyar lan bahan hiasan, batang busa PE digunakake kanthi kasur ing kasur musim semi, batang lan pinggiran sofa, kursi mobil, sandhangan sofa lan sandhangan kelas paling dhuwur. Iki uga digunakake ing ngisi gabungan kontraksi ing bangunan amarga kelenturan mbalek sing apik.

Jaringan buah busa EPE minangka jinis packing alus anyar. Amarga struktur retisulasi ngembang lan film net foam sing gedhe banget, iki digunakake ing paket produk kaca, instrumen presisi, macem-macem woh-wohan, lan liya-liyane

Model 

HYN-70 

HYN-75 

Extruder 

70/55 

75/55 

Kecepatan Meneng (r / min) 

5-50 

5-50 

Tingkat foaming 

20-40 

20-40 

Product.Mesh (Produk) 

10-40 

10-40 

Metode Kelangan 

Kelangan udara lan pendinginan banyu 

Daya dipasang (KW) 

25 

28 

 

Dimesion (L × W × H) (mm) 

11000x300x1700 

12000x3000x1800 

 

Gunggung Bobot (T) 

2,5 

3.0 

4 3


  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    KONTAK US

    PAWARTA

    SOSIAL

    • facebook
    • instagram
    • youtube
    • twitter
    • linkedin