Warta

  • The wide use of disposable foamed tableware

    Panggunaan sudhut meja intake sing bisa digunakake

    Sampeyan angel ngilangi barang sulih ing meja sulit kanthi lengkap. Sadurunge taun 2000, departemen negara kasebut nglarang nggunakake barang-barang tableware umpluk sing bisa digunakake. Nanging bubar, rincian rahasia wartawan nemokake manawa piranti tableware umpluk isih digunakake kanthi jumlah akeh. Murah s ...
    Waca liyane
  • Customer satisfaction is our motivation

    Kepuasan pelanggan minangka motivasi kita

    Longko Haiyuan Plastik Mesin Co, Ltd ngeksploitasi mesin menyang Rusia lan pelanggan banget wareg karo mesin kualitas apik.
    Waca liyane
  • Ngerti Pilihan Sampeyan kanggo Lembaran Foaming

    Ekstrusi Tandem PS isih dadi teknologi standar, nanging pilihan bahan lan teknologi peralatan anyar muncul. Kerajang kapabilitas rendah sing digawe saka polimer komoditas ora akeh aplikasi, lan umume prosesor ngasilake lembar berbuut saka garis extrusion tandem. Nanging cukup sawetara sing mikir kenapa ...
    Waca liyane