Panggunaan sudhut meja intake sing bisa digunakake

Sampeyan angel ngilangi barang sulih ing meja sulit kanthi lengkap.
Sadurunge taun 2000, departemen negara kasebut nglarang nggunakake barang-barang tableware umpluk sing bisa digunakake. Nanging bubar, rincian rahasia wartawan nemokake manawa piranti tableware umpluk isih digunakake kanthi jumlah akeh. Penjualan murah apik ing sisih wétan pasar perdagangan Huilongguan ing sisih lor Beijing, lan ana area papan perlindungan perlindungan lingkungan khusus. Ing dodolan iki, ana toko cilik sing dodol meja meja. Pintu toko wis kebak karo tisu toilet lan serbet. Ing toko malem, reporter weruh ana wong enom sing lagi lungguh ing karton. Nalika wartawan mlebu, pemuda kasebut rame lan uluk salam. Pelapor pura-pura nduwe restoran panganan cepet kanggo ndeleng kothak makan awan sing bisa digunakake. Wong enom kasebut kanthi cepet nedahake antusias: "Aku duwe macem-macem kothak panganan ing kene sing paling larang." Wartawan takon, "apa bedane?" Pemuda kasebut ujar: "Mesthine, ana bedane, kualitas sampeyan apik, katon kuwat banget lan resik, ora beracun lan ora enak, nanging biaya banget, sampeyan pisanan narik sampeyan bali, sampeyan bisa ngetung. 1 wulu 7 siji; murah 7 sen a, kualitas ora apik, rasa, tamu gampang milih. " Wartawan banjur takon, "Ora, apa sing murah lan apik?" "Mekaten." Wong enom kasebut ujar, nuding tas plastik kuning gedhe sing ana ing karton lawang. Pelapor mbukak tampilan, sing dibungkus karo kothak nedha awan sing bisa digunakake. "Apa iki ora digunakake?" Wartawan kasebut ujar. "Ora apa-apa, sampeyan mlebu kothak nedha awan ijo sing apik, lan banjur mlebu, ora ana sing mriksa prekara iki, lan wong-wong mriksa kanthi kothak nedha awan ijo." Wangsulane wong enom. Ndelok setengah - ekspresi sing ragu reporter, wong enom kasebut njamin, "pancen apik tenan, akeh restoran sing ana ukuran medium uga teka saka aku. Kothak nedha awan kaya iki apik, apik lan murah, dadi luwih becik mlaku-mlaku kothak kothak lingkungan lingkungan sing luwih larang. " Pelapor pura-pura ndeleng potongan liya lan mlaku.


Wektu kirim: Nov-20-2019