Garis Extrusion Sheet PS Foam

Keterangan Singkat:

Mesin lembaran busa PS ngetrapake teknologi gentian kelas busa dhuwur kaping pindho ing Gentyan. Bahan mentah yaiku granit polistirena umum. Ing proses extruding, vesicant disuntik ing tekanan dhuwur. Sawise extruding, penyejuk busa, mbentuk lan ngeterake, wis nggulung supaya rampung rampung nggulung lembaran busa busa PS .Sampeyan rampung, lembaran berbuih PS bisa digawe dadi macem-macem pembungkus kemasan ...


Detail Produk

Tag Product

Mesin lembaran busa PS ngetrapake teknologi gentian kelas busa dhuwur kaping pindho ing Gentyan. Bahan mentah yaiku granit polistirena umum. Ing proses extruding, vesicant disuntik ing tekanan dhuwur. Sawise nyemprotake, nyemprotake, nyemprot lan nyemprot, banjur nggulung supaya rampung nggulung lembaran lembaran PS .Sampeyan sawise sistem vakum, lembaran foaming rampung bisa digawe dadi macem-macem pembungkus kemasan kayata kothak panganan cepet, piring akuatik, tray pasar raya , tray kue, papan KT, bokor mi instan, tray umpluk lan sapanunggalane, digunakake ing kemasan panganan, pariwara buah, produk industri lan sapanunggalane. Perangkat iki ngetrop pangisi filter hydraulic non-stop high lan pengontrol PLC, kaluwihan minangka struktur maju, kinerja stabil, operasi gampang lan berkualitas tinggi.

Model

 

Paramèter

Unit

HY-75/90

HY-105/120

HY-110/130

HY-135/150

 

Kapasitas

kenthel / h

80-100

200-240

230-260

280-360

 

Kekandelan lembaran

mm

1–4

1–4

1.5-5

2-5

 

Lebar lembar

mm

640-1080

640-1080

800-1080

900-1080

 

Tingkat foaming

10-22

 

Cara penyejukan

adhem angin lan banyu

 

Cara nglereni

nglereni siji

 

Tekanan Butagas

Mpa

0,9-1.2

 

Daya instalasi

kw

160

200

260

320

 

Ukuran Instalasi

m

24x6x3

30x6x3

32x6x3

35x8x3

 

Pasokan tenaga

 

380V 50HZ

3 Fase 380V 50HZ

220V 60HZ

3Phase 220V 60HZ

bdr bty


  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    KONTAK US

    PAWARTA

    SOSIAL

    • facebook
    • instagram
    • youtube
    • twitter
    • linkedin